Els preus publicats a la nostra botiga en línia s’expressen en euros i porten l’IVA inclòs. Totes les comandes estan subjectes a disponibilitat. No garantim que la nostra web o el contingut de la mateixa estigui sempre disponible o exempt d’errors. La nostra botiga en línia queda exempta de responsabilitat per desconeixement de les condicions de compra. Els continguts i informació que apareixen en aquestes pàgines tenen només un caràcter divulgatiu i han estat extrets de materials ja publicats; no constitueixen opinions ni consells de cap mena. Les dades personals facilitades per l’usuari s’empraran amb l’única finalitat de procedir a l’enviament dels productes sol·licitats. La nostra botiga en línia es compromet a no transferir les seves dades personals a altres empreses. Make and learn S.L., rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines web de terceres parts connectades per enllaços (links).

ENVIAMENT

El termini de lliurament pot variar entre 1 i 15 dies depenent de la destinació, mida del paquet i l’època de l’any. Aquests terminis són a títol orientatiu.
Les comandes seran ateses els dimecres. Si la comanda s’efectua després de les 14.00 hores, entrarà en el lot d’enviaments de la següent setmana.

DEVOLUCIONS

Només s’acceptaran devolucions en cas de defecte del producte. Vostè disposa d’un termini de set dies hàbils, a comptar de la data de lliurament de la comanda, per retornar (segons Art.44 de Llei 7/1996 de 15 de Gener d’Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002, de 19 de desembre). Les despeses directes de la devolució aniran a càrrec del client. Per realitzar la devolució el producte ha d’estar en perfectes condicions, amb el seu precinte i embalatge originals. Cal que el client es posi en contacte amb l’empresa abans d’efectuar la devolució. Si, efectivament, el producte fos defectuós, Make and learn S.L., es farà càrrec de tornar a enviar el producte nou i en condicions, sense que el client hagi d’abonar cap despesa addicional. O se li abonarà l’import en la mateixa targeta que ha utilitzat.

FORMES DE PAGAMENT

Es podrà efectuar el pagament via Targeta de Crèdit / Dèbit.